DE GELEGENHEID

Recentebeoordeling


5 sterren uit 316 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Gelegenheid. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 20:00 We bestellen hier met regelmaat omdat alles hier wel heerlijk smaakt. Steeds proberen we iets anders uit. Dit keer de runderburgers....super heerlijk! Weer een aanrader.
12 apr 2024 om 20:09 Prima eten
5 apr 2024 om 21:43 Snelle bezorging en heerlijk eten!
1 apr 2024 om 20:28 Heerlijk gegeten, elke keer als we hier bestellen
1 apr 2024 om 19:02 Toppp!
31 mrt 2024 om 20:27 Net als de vorige keer heel smakelijk zeker een aanrader
24 mrt 2024 om 21:49 Ben zeer tevreden eten was heerlijk en overvloedig zeker een aanrader
10 mrt 2024 om 22:14 Voor het eerst besteld en was erg lekker! Rauwkost en gekruide patatjes zaten er extra bij. Vooral de patatjes waren erg lekker! Sperzieboontjes waren wat taai maar dat was het enige minpuntje...
8 mrt 2024 om 22:57 Tja, wat kan ik anders zeggen dan super ....in alle opzichten. We bestellen vaak hier en nemen dan steeds andere gerechten, maar stuk voor stuk zijn ze heerlijk klaargemaakt en het is elke keer weer een verrassing wat voor groenten erbij zit.
15 feb 2024 om 14:35 Tja, het was weer zoals gewoonlijk heerlijk, lekkere gerechten, goed warm, snelle en vriendelijke bezorging...kortom voor vaak herhaling vatbaar
9 feb 2024 om 20:06 Goed en lekker gegeten
14 jan 2024 om 20:08 Bezorging eerder dan opgegeven tijd en wederom lekker gegeten